Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (3.05 secunde)
Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat. ... Badescu este membru in Comisia pentru agricultura din Senat si in Comisia pentru cercetarea abuzurilor.
Astfel, actul normativ este mediatizat pe site-ul PDL din Senat, la categoria "Proiecte legislative sustinute sau initiate de senatori PDL aprobate astazi, 6 septembrie, in Senat".
Propunerea se afla in procedura parlamentara la Senat si daca va deveni lege, plantele si substantele halucinogene vor fi interzise complet in Romania. Propunerea a primit deja aviz favorabil de la Comisia pentru sanatate publica din Senat.
Asa se explica si lupta Puterii, indiferent de mijloacele folosite, de obtinere a controlului BP atat la Senat, cat si la Camera.
Imi voi continua activitatea la Senat pe perioada stipulata de Legea audiovizualului Senatorul democrat-liberal Radu Feldman Alexandru a anuntat, luni, ca nu va demisiona deocamdata din Camera superioara a Parlamentului, desi a devenit membru al Consiliului National al Audiovizualului, deoarece legea ii da un timp trei luni pentru a lua aceasta decizie.
Opozitia si puterea sa inceteze sa ma mai numere la Senat Senatorul Mircea Geoana a declarat, luni, ca nu vrea ca pe votul sau din Senat sa se mai bazeze atat opozitia, cat si puterea, aratand ca va participa numai la adoptarea acelor proiecte de legi pe care le considera utile pentru populatie.
USL are majoritate absoluta la Senat In mai putin de 4 zile 6 alesi ai PDL-ului au trecut la PNL.
Proiectul trebuie sa treaca si de Senat Proiectul de lege privind eliminarea atributiilor Curtii Constitutionale de a se pronunta pe constitutionalitatea hotararilor Parlamentului a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 168 de voturi pentru, un vot impotriva si 16 abtineri.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
EXPERIMENTUL final din Senat Coalitia PNL-UDMR-Geoana va afla, miercuri, in plenul Senatului, care este adevaratul raport de forte intre Putere si Opozitie. ... PNL trebuie sa scoata din joben 7 voturi, asta daca toata lumea isi va mobiliza in totalitate activul din Senat.
Avem o majoritate parlamentara stabila la Senat, iar vocea noastra, trebuie sa se faca, in continuare auzita, le-a spus Mihai Fifor, colegilor sai senatori. ... Celelalte grupuri din Senat:
Din pacate, in 2009 o lege de acest gen a fost respinsa in Senat, si regret ca acest lucru s-a intamplat.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
BP Senat: Raportul putere-opozitie 7 la 6 Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a anuntat, marti, ca social-democratilor le va reveni inca o functie de secretar in Biroul Permanent al Senatului, in urma negocierilor purtate intre liderii grupurilor parlamentare, dupa ce, luni, Vasile Blaga a devenit presedintele Senatului, anunta Mediafax.
Senatorii Comisiei Juridice au analizat, fara a vota, o serie de amendamente la Ordonanta privind deconspirarea politiei politice, printre care cel potrivit caruia presedintele si premierul ar putea sa nu mai numeasca membri in Colegiul CNSAS.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ieri ca deputatii vor adopta pana in toamna toate actele normative cerute de Comisia Europeana pentru domeniile la care Romania are stegulete rosii sau galbene, dar mai ales pe cele privind lupta anticoruptie, chiar daca va fi nevoie de o sesiune extraordinara.
Vicepresedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ca, in conditiile in care termenul de dezbatere si de vot expira peste o zi, iar Biroul Permanent al Camerei nu a programat nicio sedinta de plen, intrunirea de ieri a celor doua Comisii a fost "un demers de presa".
Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, isi va consulta in aceasta saptamana partidul pentru a incerca reluarea negocierilor cu PD-L. Presedintele social-democratilor gorjeni, Florin Carciumaru, va face in aceasta saptamana un prim pas pentru a incerca reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare din filiala locala a PD-L.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a refuzat sa-si exprime un punct de vedere in legatura cu afirmatiile facute de Konya.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna. ... 3, se extinde aria actelor juridice carora judecatorul independent trebuie sa i se supuna, si aceasta in conditiile in care art.
google-analytics.com